Ons verhaal

Met plezier en zonder bazen

Onze kracht zit in het met plezier werken aan duurzame veilingsites. Dat voor blije klanten. Wij leveren veilingsites die jouw klanten het beste kunnen bedienen. Daarmee behalen we de doelen van jouw klanten en zo ook jouw doelen. Dit doen wij in een vertrouwde omgeving en zonder bazen.

Ons verhaal

Jouw business is onze business

En daar verdiepen wij ons in. Wij leven ons in in jouw bieders en aanbieders. We denken na over hoe wij die het best kunnen bedienen en komen dan ook met een veilingsite die daaraan bijdraagt. Design en techniek worden volledig op elkaar afgestemd. Geen dirty tricks, alles voor een duurzame veilingsite.

Veilingsite starten

Professionele veilingsite maken

En jouw omzet laten groeien

Wij maken veilingsites die jouw klanten graag gebruiken. Daarmee creëren wij impact. Wij doen dit sinds 2004. Onze klanten hielpen ons groeien. Wij helpen de omzet van onze klanten groeien. Ons motto 'Met alleen een mooie veilingsite komt u er niet' staat in onze veilingsoftware centraal.

Met veel passie aan het werk

Wij geloven dat er meer resultaat behaald wordt wanneer men met plezier werkt. Bij ons werken alleen mensen met 100% passie voor het vak. Geen 9 tot 5 mentaliteit. Daar zijn we allergisch voor. Zelfs in de avonduren wordt er veel bijgeleerd en wordt de veilingsoftware continu verbeterd.

Ons eigen systeem

Wij werken niet met open-source. Wij hebben eigen online veilingsoftware.  Alles is gebaseerd op een solide fundament. Daardoor zijn onze veilingsites schaalbaar, eenvoudig te onderhouden en makkelijk uit te breiden. Onze veilingsites zijn klaar om verder te groeien. 

#replace title#