Voor wie
Type

De functie "Locatie met Kaartweergave" in de veilingsoftware van SaaS Auction biedt een innovatieve en gebruiksvriendelijke benadering voor zowel veilingorganisatoren als bieders.

Met deze functie kunnen gebruikers eenvoudig en doeltreffend naar kavels zoeken op basis van geografische locatie, wat de veilingervaring aanzienlijk verbetert. Hier zijn de kenmerken van deze functie:

  • Kaartgebaseerd zoeken: Bieders hebben de mogelijkheid om kavels op een visuele kaartweergave te bekijken. Dit stelt hen in staat om eenvoudig te navigeren en zich te oriënteren op de locaties van verschillende kavels.
  • Locatiegericht zoeken: Bieders kunnen specifiek zoeken op locatie, waardoor ze kavels in een bepaald gebied of bijvoorbeeld in de buurt van hun eigen locatie kunnen vinden. Dit geeft hen meer controle en relevantie in hun zoekopdrachten.
  • Interactieve Google kaart op kavelpagina: Op de individuele kavelpagina's kan een interactieve Google Kaart worden weergegeven. Dit geeft bieders gedetailleerde informatie over de exacte locatie van het kavel. Hierdoor kunnen bieders niet alleen de kavelinformatie bekijken, maar ook de geografische context begrijpen.
  • Navigatiegemak: De kaartweergave vergemakkelijkt een intuïtieve zoekervaring. Bieders kunnen snel door beschikbare kavels scrollen op basis van hun locatievoorkeuren, wat de efficiëntie van het veilingproces bevordert.
  • Filteren op afstand: Bieders hebben de mogelijkheid om kavels te filteren op basis van de afstand tot hun huidige locatie of een opgegeven locatie. Dit helpt hen bij het vinden van kavels die het meest relevant zijn voor hun fysieke positie.
  • Verbeterde transparantie: Door de integratie van locatie-informatie wordt de transparantie verhoogd. Bieders kunnen de exacte fysieke locatie van een kavel beoordelen, wat het vertrouwen in het veilingproces vergroot.
  • Veilingorganisator controle: Veilingorganisatoren hebben controle over het instellen van locatiegegevens voor kavels en kunnen deze informatie gemakkelijk beheren via het veilingplatform.

De "Locatie met Kaartweergave"-functie van SaaS Auction biedt een geavanceerde en intuïtieve manier voor bieders om kavels te ontdekken en vergroot de transparantie binnen het veilingproces. Door gebruik te maken van visuele kaartweergaven en Google Kaarten op individuele kavelpagina's, wordt het veilen op basis van locatie een naadloze en boeiende ervaring voor alle betrokkenen.

Vragen of advies?
#replace title#